tjenester

Vårt hovedmål er å gi deg den mest behagelige tolltjenesten mulig. For å lykkes med å utføre det, vennligst besøk siden tolldeklarasjon og fullfør skjemaet. For enkelhets skyld anbefaler vi at du oppretter en konto på vår nettside. Vi lagrer for deg bedriftsdata og alle tidligere tolldeklarasjoner du har utført med oss! I tillegg, takket være Braintree-tjenesten, kan vi enkelt håndtere ikke-kontante transaksjoner, og vil huske betalingsmåter.
I tillegg til etoll-tjenesten tilbyr efremtid-gruppen også andre tjenester som kan være nyttige i Norge:
Årlige oppgjør på kontoret og på nettet. Vi tilbyr hjelp til polakker i Norge. Klikk her for å bruke den billigste årlige bosetningen i Norge: Årlig bosetting i Norge
Efirma.no er et program utviklet for å utføre full regnskap i Norge, både for små og store bedrifter. Uten regnskap, kjører du sikkert og enkelt selskapets regnskap. En representant for vårt firma kontrollerer de poster som er lagt inn for å beskytte deg mot mulige feil.
ufaktura.no er et nettsted designet for alle polakker som driver eget selskap i Norge. Nettstedet inneholder en komplett fakturering, oppfordrer og ringer etter betalingssystem.
Vi tilbyr regnskapstjenester i hele Norge. Vi serverer klienter fra byer: Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø. Vi tilbyr overraskende lave priser i meget høy kvalitet. Vi er skaperen av regnskapsprogrammet. Vi er autorisert av NARF, Difi og Altinn. Hovedkontoret til Akershus kommune i Gjerdrum nær Gardermoen flyplass og nær Oslo.